Boekingen

De Eilander Balgexpres is een trekker met buswagen die u meeneemt naar het meest oostelijke deel van Schiermonnikoog. U gaat met de Balgexpres mee over het strand en rijdt naar de Balg, waar u ongeveer een half uurtje uitstapt. Op afstand liggen vaak zeehonden, nieuwsgierig komen ze soms naar u toe zwemmen. Op de Balg vindt u verder vaak mooie grote schelpen (wulken) en soms ook barnsteen. U kunt er in ieder geval heerlijk genieten van de ongerepte natuur.

GROEPEN

Voor groepen tot 45 personen verzorgen wij, indien gewenst, aangepaste ritten. Zo kunt u bij ons  ook een bruilofts-arrangement regelen. U kunt dan via de gemeente Schiermonnikoog het beste van te voren informeren hoe een en ander geregeld wordt.
Daarnaast kan er eventueel een picknick of kort uitstapje plaatsvinden op het strand. Tevens zijn wij bereid om ons aan te passen aan uw wensen, indien dit mogelijk is.
Neem voor meer informatie contact op met telefoonnummer: 0519 – 531686 of email s.hellinga2@knid.nl

INDIVIDUEEL

Wilt u met de Balgexpres mee en u bent op Schiermonnikoog? U kunt via de agenda van Natuurmomenten online kaartjes boeken Klik hier. Voor meer informatie kun je langs bij het Bezoekerscentrum. Deze vindt u op de Torenstreek 20, bij de witte watertoren. Wacht alleen niet te lang met reserveren, want hoe later u boekt, des te groter is de kans dat de Balgexpres al vol zit. Voorkom teleurstellingen! Neem contact op met telefoonnummer:
0519-531641 (Bezoekerscentrum)