top of page

Algemene voorwaarden
 

Algemene voorwaarden Eilander Balgexpres

 

  1. Het meerijden met de Eilander Balgexpres geschiedt op eigen risico, volgt u ten alle tijden de instructies van de chauffeur op.

  2. Schade of diefstal door derden kan niet worden verhaald op Eilander Balgexpres

  3. Over gereserveerde tickets wordt geen restitutie verleend, annulering dient in de eerste instantie in overleg te gaan aan de balie van Het Baken. De medewerkers van Het Baken zullen proberen u op een andere rit te plaatsen indien mogelijk. Annuleert u 24 uur van tevoren, en we kunnen de door u gereserveerde plaatsen nog aan anderen aanbieden, dan krijgt u uw aankoopbedrag retour. Is dit niet het geval, dan heeft u geen recht op restitutie. Bij twijfelgevallen raadpleegt u eerst de medewerkers van Het Baken, als dat geen soelaas biedt, raadpleegt u de eigenaar van de Eilander Balgexpres.

  4. Met het kopen van een ticket gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden.

  5. Tijdens de rit dient u op uw plaats te blijven zitten.

  6. Rolstoelen, rollators en kinderwagens kunnen vrijwel altijd meegenomen worden, overlegt u dit van tevoren met de chauffeur/eigenaar.

  7. De eigenaar van de Eilander Balgexpres heeft te allen tijde het recht een tocht af te gelasten, door slecht weer, materiaalpech of een andere onvoorziene omstandigheid. Bij afgelasting zal in de eerste instantie geprobeerd worden u op een andere rit te boeken, lukt dit niet dan krijgt u uw aankoopbedrag retour.

  8. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee, zij moeten wel op schoot zitten.

  9.  Uw persoonsgegevens worden via het reserveringssysteem gebruikt om u in te checken bij aanvang van een rit en contact met u op te nemen als er onverhoopt iets misloopt in de aanloop naar de door u geboekte rit.

bottom of page