top of page

Balgexpres Speciaal

De Eilander Balgexpres organiseert regelmatig iets speciaals, bijzonders, of unieks voor u, zodat een strandavontuur nóg onvergetelijker wordt dan het al is. Hierbij werken wij samen met (eilander) meestervertellers, avonturiers, wadlanders, vrijbuiters, muzikanten, natuurvorsers, dichters en schrijvers. Genoeg variatie voor jong en oud. Hou hiervoor deze pagina en onze socials in de gaten.

klik op de foto's om gelijk te reserveren

Wadexpeditie met de Eilander Balgexpres

Deze zomervakantie wegens succes herhaald!

Nu al te reserveren via een klik op de foto's

meivakantie 2024:
zaterdag 4 mei 11.00 uur
dinsdag 7 mei 14.00 uur

zomervakantie 2024:

donderdag 11 juli 17.00 uur
donderdag 18 juli 12.00 uur
donderdag 25 juli 17.00 uur
donderdag 1 augustus 12.00 uur
donderdag 8 augustus 17.00 uur
donderdag 15 augustus 11.00 uur
donderdag 22 augustus 16.00 uur
donderdag 29 augustus 11.00 uur

 

WADEXPEDITIE MET DE BALGEXPRES

Een unieke belevenis in de meivakantie! 
WadExpedities en de Eilander Balgexpres gaan samen op expeditie naar de Oostpunt van Schiermonnikoog en jij kunt hierbij zijn!

Tijdens de Nationale Schelpenteldag op 25 maart dit jaar vertrokken WadExpedities.nl en de Eilander Balgexpres voor het eerst samen naar de Balg. Rutger Van Halm stuurde behendig de Balgexpres over het strand terwijl Casper Meinders onderweg vol enthousiasme de deelnemers vertelde over de avonturen en bijzondere strandvondsten die hij deed tijdens de ontelbare jutterstochten naar de oostpunt van Schiermonnikoog. Het aanstekelijke enthousiasme zorgde ervoor dat er bij aankomst op de oostpunt door de deelnemers driftig gezocht werd naar barnsteen, Noordkrompen en andere spannende strandvondsten met een goed verhaal. De bijzondere strandvondsten van de deelnemers werden besproken en voorzien van een goed verhaal zodat iedereen met een unieke ervaring in een uniek gebied en met unieke strandvondsten op zak terug kwam in het dorp.

''Dit zouden jullie vaker moeten doen'' kregen we van de deelnemers te horen. In die gedachte konden Rutger en Casper zich wel vinden, want dit was wel heel erg leuk. In de meivakantie, op 4 mei, gaan we dit avontuur nog eens dunnetjes overdoen. Ook in de zomervakantie zullen er een aantal dagen zijn waar je deze speciale WadExpeditie samen met de Eilander Balgexpres kunt beleven.

 

Reserveer je tickets op tijd want voor deze speciale tocht naar de Balg geldt: OP=OP.

WadExpeditie met de Balgexpres | Natuurmonumenten

We zien je graag tijdens deze bijzondere WadExpeditie met de Balgexpres!

Rutger van Halm en Casper Meinders

bottom of page